Tijdregistratie en takenregistratie op de werf en in de wagen

Registreer met Timeclock werktijden en locaties van werknemers. Zero-One Timeclock is een tijdregistratiesysteem en in feite een moderne versie van de mechanische prikklok.

Volledig automatisch:

Iedere medewerker krijgt een unieke sleutel voor in- en uitklokken en op locatie worden één of meer Timeclock installaties geplaatst. Iedere klokactie, waarbij een sleutel op de Timeklok wordt aangemeld, slaat het tijdstip, de locatie van de klok en het sleutelnummer op in het geheugen. De Timeclock is rechtstreeks verbonden met Internet via een mobiele dataverbinding. Hierdoor is er via een web-viewer direct inzicht in alle klokacties en zijn heldere PDF- en Excel-rapportages te genereren. Krijg grip op de aanwezigheid van medewerkers en bewaak de werktijden van uw personeel: weet precies waar, wanneer en hoe lang uw personeel aan het werk was.

De Timeclock is mobiel inzetbaar en werkt overal waar een stopcontact beschikbaar is.

Beschik over een volledige automatisch werktijden- en verloningsregistratiesysteem middels API-koppelingen voor naadloze integratie van de Timeclock in uw bestaande verlonings-systeem.

Voordelen:

Eenvoudig in gebruik: Medewerkers melden zich alleen aan en af met een persoonlijke sleutel.

Kostenbesparend: Direct inzicht in werktijden en snel rapportages met totaal tellingen genereren. Geen handmatige handelingen meer nodig.

Stabiel:.Het Zero-One platform, waar alle tijdregistraties worden opgeslagen, is een beproefd platform en kent geen downtime. Bij storingen op het mobiele netwerk blijven tijdsregistraties bewaard in een interne buffer in de Timeclock.

Timeclock Plus

Met Timeclock-Plus krijgt u inzicht in specifieke project- en activiteitsinformatie door bovenop de tijdregistratie ook extra informatie als projectnummers, taken en werkactiviteiten te registeren. Uw medewerkers kunnen via pc, tablet of smartphone projectnummers en activiteit informatie toevoegen aan geklokte tijden.

Hoe werkt TimeClock Plus?

Uw medewerkers klokken in- en uit zoals bij de standaard Timeclock oplossing. Als extra kan een medewerker met een smartphone of tablet zijn activiteit of projectnummer aangeven. Bovendien is het mogelijk om zonder gebruik van de fysieke Timeclock uren te registeren. Met behulp van de mobiele viewer kan een complete dag verantwoording ingevoerd worden.

Vooraf is via de Zero-One web-applicatie voor iedere medewerker of groep van medewerkers een lijst van activiteiten/taken in te stellen. Uw medewerker kan deze lijst via de mobiele applicatie opvragen, en per activiteit bevestigingen of deze is uitgevoerd en hoe lang de werkzaamheden geduurd hebben.

interesse in een Zero-One TimeClock? Contacteer ons voor info of een offerte

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte?
Geef uw naam op!
Geef uw mail op!
Gelieve bericht op te geven!