Bespaar tijd en geld met automatische kilometer registratie

Kilometer- en ritregistratie is een tijdrovende bezigheid. Wanneer handmatig alles volgens richtlijnen bijgehouden moet worden kost dat zeer veel tijd. Bovendien is er altijd kans op fouten.
Één fout en de kilometer registratie is niet sluitend meer. Automatiseren is mogelijk dankzij de online kilometer registratie van Zero-One.

Eenvoudig:

De rittenregistratie van Zero-One maakt het u makkelijk. Een volautomatisch systeem welke, via een in uw voertuig onzichtbaar geïnstalleerd GPS tracking module, uw ritten registreert en deze doorgeeft aan ons platform. Via de webapplicatie of de mobiele applicatie kunt u de verzamelde data bekijken en gemakellijk heldere rapportages genereren.

Heldere rapportages:

Iedere rit bevat uitgebreide route details met overzichten van snelheden, start/stop tijden, richtingen en locaties. Achteraf kunnen ritten aangepast en/of verreikt worden. Voeg opmerkingen toe of geef privé omrij kilometers op.

Met een simpele druk op de knop genereert u excel, tekst en/of PDF bestanden van uw gereden ritten. Zo heeft u altijd een sluitende ritregistratie en kilomterregistratie

Veilige opslag van uw tracking data

Alle meetgegevens worden veilig en automatisch opgeslagen in een beveiligd datacentrum. Bovendien is het in de applicatie mogelijk om privé ritten af te schermen: er worden dan wel kilometers geregistreerd, maar locaties worden niet opgeslagen. Met deze instelling zijn de details van ritten buiten werktijden niet zichtbaar in de applicatie.

 

interesse in een Zero-One Ritregsitratie of kilometerregistratie oplossing? Contacteer ons voor info of een offerte

 

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte?
Geef uw naam op!
Geef uw mail op!
Gelieve bericht op te geven!