Lijst

Temperatuurbewaking voor Grand Service bvba uit Blankenberge

Grand Service uit Blankenberge heeft voor onze Cloud Track & Trace gekozen met temperatuurbewaking.

Realtime opvolging van ritten gekoppeld aan de temperatuur in de koelruimtes is nu mogelijk op gelijk welk toestel met een internetverbinding.

Inzicht in gegevens:

Onze web applicatie geeft inzicht in actuele en historische temperatuur meetgegevens. Kijk live op de kaart naar temperaturen van transporten of duik in het verleden en kijk hoe het temperatuur verloop tijdens een bepaalde rit was. Heldere grafieken geven inzicht in alle temperatuur gegevens en bekijk temperatuur informatie gekoppeld aan locatie en andere rit data.

Rapporten:

Produceer temperatuur bewijslijst in de vorm van heldere rapportages. Voor ieder object uitgerust met temperatuursensoren zijn duidelijke rapportages in PDF en Excel formaat beschikbaar. Ontvang automatisch iedere dag, week of maand een temperatuur rapport of genereer bijvoorbeeld zelf rapporten met daarin een overzicht de afwijkende temperaturen (t.o.v. een ingestelde norm).

Wens je ook uw koeltransport op te volgen met onze GPS track en trace oplossingen? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.